Google AdWords

Zoekmachine adverteren met Google AdWords

zoekmachine adverterenDoor middel van search engine advertising (SEA) kan op een kostenefficiënte wijze snel een extra stroom aan relevante bezoekers naar uw website worden gegenereerd. U bepaalt zelf wat uw budget per advertentie is en u betaalt alleen als er ook daadwerkelijk op uw advertentie geklikt wordt. De advertenties worden weergegeven bij de betaalde zoekresultaten van de zoekmachines en, afhankelijk van het zoekwoord, kan dit al vanaf €0,01 per klik op uw advertentie.

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. Adverteren met Google kan via het Zoeknetwerk (Google en andere zoeksites) en via het Display Netwerk (verzameling websites van partners van Google, YouTube en specifieke Google-domeinen waarop AdWords-advertenties worden weergegeven).

Google AdWords

Wat zijn de grootste voordelen van adverteren via AdWords?

  • U bent direct zichtbaar in de zoekresultaten van Google
  • Gericht adverteren op specifieke zoekers
  • Meer relevante bezoekers op uw website
  • Geografisch af te stemmen (tot op woonplaatsniveau)
  • Vooraf te bepalen looptijd
  • U weet waar u voor betaalt
  • Kosten zijn beheersbaar en budgetteerbaar
  • Meetbare resultaten
  • Toegankelijk voor ieder budget

Tows Marketing en Google AdWords

Wij hebben ervaring met het opzetten van locale, regionale, nationale en internationale AdWords campagnes en werken voor kleine zelfstandigen tot grote multinationals.

Google AdWords introductiepakket

Door het optimaal inzetten van uw online advertenties, bereikt u niet alleen gerichter uw doelgroep, maar betaalt u ook alleen voor deze groep. Heeft u zelf nog geen tijd kunnen steken in online adverteren, maar wilt u dit wel? Maak dan nu gebruik van het introductiepakket van Tows.

Google AdWords optimalisatie en beheer

Gebruikt u reeds AdWords, maar heeft u het idee dat u er niet het maximale uithaalt? U heeft bijvoorbeeld hoge kosten per klik, een lage doorklik ratio (ctr) en weinig conversies, dan kunt u het beheer van uw campagne(s) en de optimalisatie ervan ook door ons laten uitvoeren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

Google AdWords training/workshop

Speciaal voor zelfstandig ondernemers of marketingmedewerkers die zelf aan de slag willen met Google AdWords bieden wij ook een basis training AdWords aan.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer diensten

zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie
Uw website optimaliseren voor zoekmachines zoals Bing, Yahoo en Google.

social mediaSocial media
Het opzetten en onderhouden van social media activiteiten.

WordPress websitesWordPress website
Het ontwerpen, bouwen, aanpassen en verbeteren van uw WordPress website.