Door middel van zoekmachine adverteren met Google Ads genereer je op een kostenefficiënte wijze snel een extra stroom aan relevante bezoekers naar jouw website.

Je bepaalt zelf wat je budget per advertentie is en je betaalt alleen als er ook daadwerkelijk op jouw advertentie geklikt wordt. De advertenties worden weergegeven bij de betaalde zoekresultaten van de zoekmachines en, afhankelijk van het zoekwoord, kan dit al vanaf €0,01 per klik op je advertentie.

Wat is Google Ads?

Google AdsGoogle Ads (voorheen AdWords) is het advertentieprogramma van Google. Adverteren met Google kan via het Zoeknetwerk (Google en andere zoeksites) en via het Display Netwerk (verzameling websites en blogs van partners van Google, YouTube en specifieke Google-domeinen waarop Ads-advertenties worden weergegeven). Ook is het mogelijk om te adverteren via Google Shopping.

Wat zijn de voordelen van Google Ads?

  • Direct zichtbaar in de zoekresultaten van Google
  • Gericht adverteren op specifieke zoekers
  • Meer relevante bezoekers op je website
  • Geografisch af te stemmen (tot op woonplaatsniveau)
  • Vooraf te bepalen looptijd
  • Je weet waar je voor betaalt
  • Kosten zijn beheersbaar en budgetteerbaar
  • Meetbare resultaten
  • Toegankelijk voor ieder budget

Tows Marketing en Google Ads

Wij hebben ervaring met het opzetten van locale, regionale, nationale en internationale Ads campagnes en werken voor kleine zelfstandigen tot grote multinationals.

Google Ads introductiepakket

Door het optimaal inzetten van jouw online advertenties, bereik je niet alleen gerichter jouw doelgroep, maar betaal je ook alleen voor deze groep. Heb je zelf nog geen tijd kunnen steken in online adverteren, maar wil er wel mee starten? Maak dan nu gebruik van het introductiepakket van Tows.

Google Ads optimalisatie en beheer

Gebruik je Google Ads al, maar heb je het idee dat je er niet het maximale uithaalt? Je hebt bijvoorbeeld hoge kosten per klik, een lage doorklik ratio (ctr) en weinig conversies, dan kun je het beheer van jouw campagne(s) en de optimalisatie ervan ook door ons laten uitvoeren. Wij zullen er voor zorgen dat jouw marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

Google Ads training/workshop

Speciaal voor zelfstandig ondernemers of marketingmedewerkers die zelf aan de slag willen met Google Ads bieden wij ook een basis training Google Ads aan.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.