web check

Is jouw website optimaal? Vraag de web check aan!

Terecht besparen veel bedrijven momenteel op hun communicatie. En terecht vindt elke ondernemer een website van het grootste belang voor de verkoop.

Meetbare resultaten

In deze tijden moet een website meer dan ooit aantoonbaar een goede conversie van leads naar klanten en omzet opleveren. Zeg eens eerlijk: is jouw website optimaal? Levert deze meetbaar de gewenste resultaten op? Gebruik je pakkende beelden en bondige tekst die geoptimaliseerd is voor zoekmachines? En wordt jouw website goed gevonden door je doelgroep?

Uitvoerige Web check voor slechts € 150,-

Je wilt aantoonbaar meer resultaten halen uit jouw website en social media? Vraag dan onze uitgebreide web check aan. Na een gesprek van maximaal 1 uur over jouw integrale marketingcommunicatie-aanpak ontvang je binnen circa 5 werkdagen een waardevol en verrassend uitvoerig maar bondig en praktisch adviesrapport. Hierin staan tal van waardevolle marketing(technische) adviezen, tips en trucs voor optimaal online succes. Exact toegespitst op jouw website en inzet van social media.

Aan de hand van 33 punten lichten wij jouw online aanwezigheid volledig door. En gaan we onder andere diepgaand in op de look & feel van jouw website, beeld- en (SEO) tekstgebruik, toegankelijkheid, navigatie, zoekmachine-optimalisatie en de inzet van social media. Onze uitgebreide web check heeft een waarde van € 600,-. Tijdelijke introductieprijs: slechts € 150,-.

Vraag onze uitgebreide web check aan.

Gratis e-book "14 gouden website-tips"
gratis e-book

Abonneer je op onze nieuwsbrief boordevol tips, acties, komende activiteiten, de laatste ontwikkelingen en veel meer.

gratis e-book

Ontvang nu gratis het e-book "14 gouden website-tips" om zelf de positie van jouw website of webshop te verbeteren in de zoekresultaten van Google.