Social Media

Social media

social mediaMisschien bent u zelf al begonnen, maar weet u niet precies hoe u de verschillende social media in de dagelijkse praktijk efficiënt kunt inzetten, zonder dat u er al te veel tijd aan kwijt bent. Iedereen heeft een beeld bij wat bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook doen. Echter hoe kunt u de mogelijkheden gebruiken voor uw organisatie?

Als een potentiële klant belt? Dan pakken we de telefoon op.
Als een potentiële klant een email stuurt? Dan beantwoorden we de email.
Als een potentiële klant iets op Twitter zet? Dan…

De inzet van social media

Vanzelfsprekend kunt u social media inzetten om meer bezoekers naar uw website te genereren. Maar sociale media bieden u veel meer mogelijkheden. Naast marktonderzoek, recruitment, klantenservice, reputatiemanagement, retentie en sales zijn er tal van kansen die ook voor uw organisatie zeer interessant kunnen zijn.

Social Media

Aanpak voor een social media plan

Voordat we beginnen stellen we samen duidelijke doelen en daarbij een strategie om de gestelde doelen te behalen. Graag vertellen wij u over het zakelijk gebruik van social media in het algemeen en hoe u het voor uw organisatie kunt laten werken. Hoe u het kunt integreren in uw huidige strategie en hoe u het complementair kunt laten zijn aan uw bestaande activiteiten.

Voor zowel een training, advies of de volledige implementatie, vormgeving en inrichting van uw social media kunt u contact met Tows opnemen.

Meer diensten

tekst schrijvenTeksten schrijven
Het schrijven van wervende teksten met een duidelijke “call-to-action”.

WebsitesWebsite
Het ontwerpen, bouwen, aanpassen en verbeteren van uw website.

Trainingen en workshopsTrainingen
Diverse trainingen en workshops op het gebied van (online) marketing.