Google reviews

Lees hieronder hoe opdrachtgevers ons beoordelen via Google reviews.

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Jan Nauwelaerts de Agé
Jan Nauwelaerts de Agé
2023-03-29
Raymond is een kundige man, die de tijd neemt om abracadabra aan je uit te leggen in normale mensen taal. Vervolgens heeft hij de abracadabra toegepast op onze website en vindbaarheid. Views omhoog, en belangrijker, meer nieuwe klanten!
Arjan Luijben
Arjan Luijben
2023-03-09
Raymond is een zeer ervaren en betrouwbare man, ik beveel hem graag aan in mijn netwerk.
Jaap Oostlander
Jaap Oostlander
2022-06-23
De diensten en services zijn snel, direct en efficiënt. Ook een goede terugkoppeling van activiteiten en nog 'to do' is erg prettig. Afspraken worden zonder dralen nagekomen. Bij Tows Marketing ben ik in goede handen. Ik kan hen absoluut aanraden.
Lucinda Wals
Lucinda Wals
2022-02-10
Echt een top bedrijf! Bedankt voor de snelle, vriendelijke, goede service.
Tjeerd de Jong
Tjeerd de Jong
2022-02-10
Raymond is erg vriendelijk en goed in zijn vak. Mijn website is nu veel beter vindbaar. Naast google analytics en google ads, denkt Raymond goed met mij mee en geeft hij tips waar nodig. Voor online marketing moet je bij Tows Media zijn.
Roald van der heide
Roald van der heide
2021-11-05
Raymond levert! Hij snapt de vraag en biedt de oplossing. Snel, betrouwbaar en tegen vriendelijk tarief
Bastiaan de Haas
Bastiaan de Haas
2021-11-04
Helpt graag mensen werkt stipt en nauwkeurig en hanteert reële prijzen
A Breemer
A Breemer
2021-09-22
Fantastische service, zeer betrokken en klantgericht en -niet onbelangrijk- sympathieke tarieven! Klasse dus.
Ilonka van Slooten
Ilonka van Slooten
2021-08-30
Toppers zijn het! Staan direct voor je klaar als je als 'dummie' het even niet meer weet. :-)
ML V
ML V
2018-08-14
Super goede service, open en transparant! Altijd bereikbaar voor advies. Daarnaast zeer kundig en heeft onze vindbaarheid online enorm verbeterd.


Persoonlijke aanbevelingen

Lees hieronder een aantal referenties en bekijk hier enkele voorbeelden van recente projecten.

Rudolph Wilson

Rudolph Wilson inholland

Lecturer International Business & Management

quoteRaymond is a professional with broad experience in the field of Marketing. He is passionate and dedicated in transferring his knowledge in a motivating way. Raymond demonstrates to be an approachable and no-nonsense marketing-specialist. A practical and solution-driven person.”

Jeroen van Netten

Jeroen van Netten Rhinoz Marketing Creations

Online marketingcommunicatie-specialist

quoteRaymond is een gedreven marketingspecialist die denkt en werkt vanuit marketingstrategische uitgangspunten in combinatie met effectieve online oplossingen. Hij zet dus techniek bij o.a. zoekmachine-optimalisatie, social media en online adverteren (Google Ads) in als middel en ziet die inzet niet als doel. Kortom, Raymond is pragmatisch en resultaatgericht en het is heel prettig samenwerken met hem.”

Jan Nauwelaerts de Agé

Jan Nauwelaerts de Agé Ipacs Technisch Rubber

Technisch rubber specialist / eigenaar

quoteIk ken Raymond al geruime tijd en heb recent besloten van zijn diensten gebruik te maken. Raymond is een gedreven persoon, wat “erger” is geworden sinds hij zijn eigen marketingbureau is begonnen. Hij weet in lekentaal goed uit te leggen waar hij precies mee bezig is, op deze manier blijf je goed op de hoogte. Ook zijn kennis van de huidige stand van zaken is erg goed.”

Hugo Nijssen

Hugo Nijssen Nijssen SAI

Strategisch Adviseur Leiderschap

quoteRaymond Veldkamp heeft een bijzonder goed inzicht in de inzet en samenhang van het gebruik van sociale media in organisaties. Hoe kom je tot het beste effect van je boodschap als bedrijf? Ieder bedrijf is meer en meer afhankelijk van een goede media strategie voor alle belanghebbenden, intern en extern. Raymond weet op een duidelijke manier over te brengen hoe je het beste een media matrix kunt gebruiken en in kunt zetten.”

David van den Brandt

David van den Brandt DVDB Teksten

Tekstschrijver / eigenaar

quoteMijn ervaringen met Raymond Veldkamp en Tows Marketing zijn buitengewoon positief. Niet al te lang geleden ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Mijn website is voor het succes van mijn bedrijf vanzelfsprekend van essentieel belang. Raymond heeft er eigenhandig voor gezorgd dat mijn website er binnen afzienbare tijd fantastisch uitzag. Omdat Raymond vastbesloten was mijn ideeën omtrent mijn website tot in elk detail te realiseren heb ik gedurende het gehele bouwproces veelvuldig contact met hem gehad. Elke pagina werd zorgvuldig door hem nagekeken en eventuele aanpassingen werden vaak direct uitgevoerd. Zelfs in het weekend ontving ik mailtjes met suggesties en ideeën die tot de verbetering van mijn website zouden leiden. Raymond heeft mij middels zijn expertise en scherpte duidelijk laten zien het succes van zijn klanten zeer serieus te nemen. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ik eventuele opdrachten in de toekomst zonder enige aarzeling aan Raymond zal toevertrouwen.”