De bestaande website van KostenCheck was toe aan vernieuwing. Daarbij bedient KostenCheck nu naast de zakelijke markt ook de particuliere markt met een ruim aanbod aan kostenbesparende diensten.

Dit moest verenigd worden in een nieuwe website, waarbij er voor de bezoeker een logische splitsing tussen zakelijk en particulier zichtbaar is. Met de nieuwe website is dit nu heel eenvoudig omdat bezoekers via de homepage al zien welke kostenbesparende diensten, zoals lagere energietarieven, voor hen interessant zijn.

Kostencheck.nl

Energievergelijker
Om de tarieven van verschillende energieleveranciers transparant en onafhankelijk met elkaar te kunnen vergelijken, hebben we de nieuwe website voorzien van een energievergelijker. Voor zowel klein-zakelijke als particuliere bezoekers is het nu in een paar simpele stappen duidelijk welke energieleverancier voor hen het voordeligst is.

Overstapherinnering
Doordat er ieder jaar opnieuw een flink geldbedrag bespaard kan worden, hebben we ook een “overstapherinnering” voor KostenCheck ontwikkeld. Hiermee kunt u op tijd uw oude contract opzeggen en een nieuw contact afsluiten zodat u opnieuw profiteert van lage tarieven en de welkomstkorting.

Neem gerust een kijkje op KostenCheck.nl om het resultaat te bekijken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.