Tows Logo

Over Tows Marketing

zoekmachine optimalisatieTows Marketing is een initiatief van Raymond Veldkamp. Door de combinatie van zijn passie voor marketing en zijn kennis over de mogelijkheden van online business heeft hij zich gespecialiseerd in online marketing.

Inmiddels heeft hij al meer dan 100 websites en webshops geoptimaliseerd in zo’n beetje alle denkbare branches.

Met verschillende vormen van training, advies en realisatie helpt Tows bedrijven effectief en meetbaar om hun online activiteiten te optimaliseren en daarmee het resultaat van hun marketing en sales inspanningen te maximaliseren.

Tows weet de vertaalslag van heldere strategie naar succesvolle implementatie te maken.

Door de inzet van onder andere website optimalisatie, online adverteren, seo en social media helpt Tows ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen op (online) marketing- en communicatiegebied.

Tows of Swot?

De naam Tows (afkorting van Threats, Opportunities, Weaknesses en Strengths) is een veel voorkomende marketing-term die wordt gebruikt voor het in kaart brengen van de strategische opties beschikbaar voor een organisatie.

In tegenstelling tot de veelal bekende Swot-analyse, bekijkt de Tows-analyse eerst de mogelijkheden vanuit de markt en is daarmee klant- en marktgerichter.

Werkwijze

Bij Tows staan niet de verschillende middelen, maar het resultaat centraal.

Onze aanpak begint daarom niet met de verkoop van een pakket aan diensten, maar met een kop koffie en een goed gesprek.

In een eerste kennismaking identificeren wij graag samen met u waar de aandachtspunten binnen uw organisatie liggen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Wij gaan daarbij altijd voor snel implementeerbare oplossingen, gericht op de lange termijn resultaten.

Vervolgens helpen wij u graag bij de uitvoering van het plan en de realisatie van de gestelde doelen.

U kunt hier bekijken wat wij voor u kunnen betekenen of direct contact met ons opnemen.

Tows Logo