RaymondTows Marketing is een initiatief van Raymond Veldkamp. Door zijn passie voor marketing en zijn interesse in de mogelijkheden van online business heeft hij zich gespecialiseerd in online marketing.

Inmiddels heeft hij al meer dan 100 websites en webshops geoptimaliseerd in zo’n beetje alle denkbare branches. Zowel lokaal, landelijk als internationaal.

Wat we doen

Met verschillende vormen van training, advies en realisatie helpen wij bedrijven effectief en meetbaar om hun online activiteiten te optimaliseren en daarmee het resultaat van hun marketing en sales inspanningen te maximaliseren.

Wij weten de vertaalslag van heldere strategie naar succesvolle implementatie te maken.

Door de inzet van onder andere website optimalisatie, online adverteren, zoekmachine zichtbaarheid optimalisatie en social media helpen wij ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen op (online) marketing- en communicatiegebied.

Tows of Swot?

De naam Tows (afkorting van Threats, Opportunities, Weaknesses en Strengths) is een veel voorkomende marketing-term die wordt gebruikt voor het in kaart brengen van de strategische opties beschikbaar voor een organisatie.

In tegenstelling tot de veelal bekende Swot-analyse, bekijkt de Tows-analyse eerst de mogelijkheden vanuit de markt en is daarmee klant- en marktgerichter.

Werkwijze

Bij ons staan niet de verschillende middelen, maar het resultaat centraal.

Onze aanpak begint daarom niet met de verkoop van een pakket aan diensten, maar met oriënterend gesprek.

In een eerste kennismaking identificeren wij graag samen met jou waar de aandachtspunten binnen jouw organisatie liggen en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Wij gaan daarbij altijd voor snel implementeerbare oplossingen, gericht op de lange termijn resultaten.

Vervolgens helpen wij graag bij de uitvoering van het plan en de realisatie van de gestelde doelen.

Interesse? Neem direct contact met ons op.