Je hebt de knoop doorgehakt en besloten een eigen bedrijf te starten.

Voor jezelf, de bank, jouw businesspartner of voor andere investeerders is een goed doordacht ondernemingsplan essentieel voor het succes van jouw toekomstige bedrijf.

Naast dat het plan richting geeft aan de activiteiten van jouw organisatie, moet het vertrouwen wekken bij alle betrokken partijen.

Het plan geeft inzicht in de visie van de ondernemer en de kansen en bedreigingen waar de onderneming mogelijk mee te maken krijgt.

Ondernemingsplan

Een succesvol ondernemingsplan

Niet alleen het financiële plan, maar voornamelijk het strategische marketingplan geeft een indicatie voor het mogelijke succes van de onderneming. Waarin onderscheidt jouw onderneming zich ten opzichte van jouw concurrenten, op welke segmenten in de markt richt jij je en hoe speel je in op de vraag van jouw doelgroep?

Graag helpen wij jou om een solide plan op papier te zetten, waar jij zelf mee aan de slag kunt en waar je anderen mee overtuigt van het succes van jouw idee.

Second opinion voor jouw ondernemingsplan

Ook als je jouw ondernemingsplan zelf wilt schrijven kan je bij ons terecht voor een second opinion. Wij helpen jou om het maximale eruit te halen, zodat je goed beslagen ten ijs komt en een grotere kans maakt op de financiering die je wilt.

Voor zowel het schrijven van jouw ondernemingsplan als een second opinion ervan, kan je contact met ons opnemen.

Zelf jouw ondernemingsplan schrijven

Schrijf je het ondernemingsplan liever zelf? Dan is het boek “Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?” van Win KWeekel, Edwin Abee en Ruud van de Garde een echte aanrader.