Gratis chatten met uw website bezoekers

Gratis chatten met jouw website bezoekers

Het gebruik van chatfuncties op websites wordt steeds populairder en ook website bezoekers raken meer gewend aan deze manier van communiceren. Dit alles ligt in lijn met de in toenemende mate laagdrempelige communicatie tussen bedrijven en consumenten, maar ook bedrijven onderling.

Chatten met bezoekers geeft de mogelijkheid om ze te ondersteunen bij hun aankoopkeuze en ze te voorzien van extra informatie. Op deze manier kan je vroegtijdig in het aankoopproces een persoonlijke connectie maken met jouw doelgroep en de conversie van je website of webshop flink verhogen.

Tegelijkertijd is het aanbod van chat-applicaties enorm en is het vooraf vaak lastig te bepalen welke voor jou het beste is.

We zijn daarom op zoek gegaan naar een zo goedkoop mogelijke chat applicatie en die hebben we gevonden. Deze is zelfs helemaal gratis!

Gratis chat-applicatie

Tawk.to is een gratis berichten-app waarmee je kan chatten met bezoekers op jouw website.

Zodra je inlogt via de website van Tawk.to of via de mobiele app, zie je de bezoekers op jouw website en kan je met ze chatten.

Vanuit het dashboard kan je ook leden van je team uitnodigen, snelkoppelingen maken en de chatgeschiedenis bekijken.

Zo kan je ook de voortgang van jou en je team in de loop van tijd volgen en de prestaties middels analyses controleren.

Tawk.to is helemaal gratis en dat zal het altijd zijn.

Hoe kan dat?

Het bedrijf genereert inkomsten door live antwoorddiensten aan te bieden voor een selecte groep klanten. Een andere vorm van inkomsten komt uit de verkoop van de chat-applicatie als white-label dienst.

Het gebruik van de software is volledig gratis, zonder grenzen aan het aantal teamleden, chatvolumes of sites waaraan je widgets kunt toevoegen. Je kunt zoveel gelijktijdige chats beantwoorden als je wilt. Er zijn geen grenzen. Er worden ook geen vervelende advertenties getoond. Het is echt 100% gratis.

De mogelijkheden van Tawk.to

– Monitor websitebezoekers in realtime
– Beantwoord chats via je smartphone
– Bezoekers proactief via triggers benaderen (bijvoorbeeld een begroeting na 5 seconden)
– Het uiterlijk aan je website aanpassen
– Lokaliseer begroetingen en berichten verschillende talen (voor als je meerdere landen bedient)
– Reageer snel met vooraf gedefinieerde teksten
– Integreer met WordPress, Joomla, Magento, etc.

Jouw klanten hebben luid en duidelijk gesproken, chatten is hun communicatiekanaal naar keuze – en jij moet zijn waar jouw klanten zijn.

Creëer een volledig gratis account op de website van Tawk.to in minder dan 30 seconden.

Chatten via WhatsApp

Een andere gratis methode om te chatten met website bezoekers is WhatsApp. Door een koppeling op je website te plaatsen naar WhatsApp stel je de bezoekers van jouw (mobiele) website in staat heel laagdrempelig contact met je op te nemen. Een bijkomend voordeel is dat je direct hun telefoonnummer hebt, zodat je ze kunt bellen.

Heb je hulp nodig met de implementatie op jouw website? Neem dan direct contact met ons op. Voor ons een kleine moeite en voor jou de moeite meer dan waard.

Vind je dit waardevol?

Deel het dan met (iemand uit) je netwerk.

Gratis e-book "14 gouden website-tips"
gratis e-book

Abonneer je op onze nieuwsbrief boordevol tips, acties, komende activiteiten, de laatste ontwikkelingen en veel meer.

gratis e-book

Ontvang nu gratis het e-book "14 gouden website-tips" om zelf de positie van jouw website of webshop te verbeteren in de zoekresultaten van Google.